fbpx

Egésznapos hajózás fürdéssel, hajóroncs és hajóbunkerek felfedezésével

 

Mikor közlekedik a hajó: június második felétől szeptember elejéig előzetes megbeszélés alapján és időjárás függvényében. Maximum 12 fő részére,  a maximális férőhely kisgyerekekkel együtt értendő.

Vir sziget déli öbléből (Miljkovica városrész) kora délelőtt indul a hajó, hogy felfedezze veletek a szemközti szigeteknél zátonyra futott hajó roncsait. Itt, a nyílt tenger kapujában kristálytiszta tenger vár, színes halakkal. Szuper helyszín búvárkodni! Ezután egy öbölben horgonyzunk le, ahol a hajóról lehet ugrálni a vízbe, itt is lehet majd búvárkodni, napozni, úszkálni. A harmadik megálló az egyik szigeten, egy sziklába vájt hajó-bunkernél lesz, ami annak idején még Tito parancsára épült.

Indulási helyszín: Vir, Miljkovica, kikötő

Időtartam: 9 óra (9:00 – 18:00 óra között)

Díjak:

  • 600 euró (~ 4.500 kuna) / hajó (foglaláshoz 100 euró előleg szükséges), jelentkezni a Villa Dobra Apartmanok recepcióján lehet)
    * a részvételi díjat euróban kéri a kapitány, a kunában megadott összeg tájékoztató jellegű és az aktuális árfolyam szerint változhat

Díj tartalmazza:

  • kapitány díja, üzemanyag, snack csomag (gyümölcs, csoki, welcome drink, üdítő)

Egyéb tudnivalók:

  • A hajó maximális befogadóképessége 12 fő, ebbe a kisgyerekek is beleszámítanak életkortól függetlenül

Mit hozzatok: fürdőruha, napolaj, törölköző, búvárfelszerelés és egy háló vagy kisvödör, amibe beleférnek a kagylók, csigák, amit a víz alatt találtok. Érdemes szendvicset, innivalót is hozni.

Foglalási tudnivalók:

  • A helyfoglalást célszerű a nyaralás elején megtenni
  • a helyfoglaláshoz előleg fizetése szükséges (lásd a díjaknál)
  • az indulási napokat egy héttel előre tudjuk megmondani. Az indulási napok az időjárás függvényében változhatnak. A szervező fenntartja a jogot, hogy vihar vagy szeles idő esetén a kirándulást elhalassza.

Útikalauz: figyelmedbe ajánljuk Szigetvilág útikalauzunkat amit itt tölthetsz le

Érdekelnek további hajókirándulásaink is? Hajókirándulás Vir sziget körül  |  Kornati szigetvilág gyorshajóval  |  Naplemente hajóról

Kedvet kaptatok? Jelentkezzetek az alábbi űrlap kitöltésével (A jelentkezési űrlap kitöltése csak az érdeklődés jelzésére szolgál, nem jár fizetési, foglalási kötelezettséggel)

Egynapos kirándulás a szigetvilágban, Vir szigeti indulással a Black Pearl hajóval

[caldera_form id=”CF5ce2c6cbe41f0″]