fbpx

Hajókirándulás Vir sziget körül

Kislétszámú hajókirándulás Vir sziget rejtett öblei és a Robinson sziget felfedezésével

 

Mikor indul a hajó: júniustól szeptemberig (időjárástól függően) naponta, délelőtt és délután. Maximum 4 felnőtt + 1 gyermek részére

Kislétszámú Vir sziget kerülő hajókirándulás magyar kapitánnyal. Fedezd fel velünk Vir sziget legszebb tengerpartjait! Fürödjetek a várrom öblében, a Robinson öbölben, nézd meg a világítótornyot a tengerről, csobbanj a kristálytiszta tengerben a Vörös sziklás tengerpart közelében, vagy a lakatlan sziget sekély, gyermekbarát homokos tengerpartján. Ezen a kis létszámú, családias hangulatú hajótúrán a kapitányon kívül csak ti lesztek a fedélzeten.

Először a várromot vesszük célba, ahonnan félórás rövid fürdőzés, nézelődés után tovább hajózunk a világítótorony felé. A torony mellett egy rejtett öbölben horgonyzunk le, ahol sznorkelezni is tudtok és a gyerekek homokvárat is építhetnek 🙂 Ezután továbbhajózunk a Vörös sziklás part felé, majd a lakatlan szigeten állunk meg, ahol sok sok kagylóhéjat gyűjtögethettek a parton.

Ha több időt szeretnétek fürdéssel, sznorkelezéssel tölteni és kevesebbet hajózni, kérésetek szerint a sziget teljes megkerülése helyett csak a világítótorony melletti öbölben és a lakatlan szigeten állunk meg.

Innen indul a hajó: Vir, Miljkovica, kikötő (Google Maps térkép link)
Az előzetesen egyeztetett indulási időpont előtt 15 perccel várunk a Villa Dobra Family Apartmanházunk udvarán, ahonnan elkísérünk a kikötőbe (5 perc séta), ahol már vár a kapitány. A hajókirándulás ideje alatt a Villa Dobra Family Apartmanházzal szemben tudtok parkolni (Google Maps térkép)

Választható időtartamok és díjak:

 • 4 óra (9:00 – 13:00 vagy 14:00 – 18:00 óra között) 200 €/hajó
 • 3 óra  185 €/hajó
 • 2 óra  175 €/hajó
 • A Villa Dobra Family és Holiday Apartmanok vendégeinek a felsorolt díjakból kedvezményt biztosítunk.

A díjak tartalmazzák:

 • kapitány díja, üzemanyag
 • a jelentkezéshez előleg nem szükséges

Egyéb tudnivalók:

 • A hajó maximális befogadóképessége 300 kilogramm, optimális kihasználtsága 4 fő. Maximum 4 felnőttet és egy kisgyermeket tudunk elvinni. Nagyobb családoknak, baráti társaságoknak a 12 személyes Black Pearl hajót ajánljuk, ami szintén Vir szigetről indul, 300 méterre a Villa Dobra Apartmanoktól.
 • A hajókirándulás nem tartalmaz ellátást.

Mit hozzatok: fürdőruha, napolaj, törölköző, sznorkel-felszerelés és egy háló vagy kis vödör, amibe beleférnek a kagylók, csigák, amit a parton találtok:-)

Foglalási tudnivalók:

 • érdemes nyaralás elején jelentkeznetek, mert korlátozottak a férőhelyek
 • a helyfoglaláshoz előleg befizetése nem szükséges, a teljes díj induláskor fizetendő
 • általában naponta hajózunk, de erősebb szél, esetleg vihar esetén elhalasztjuk a programot, ebben az esetben megpróbálunk másik időpontot találni nektek

 

Vélemények, visszajelzések vendégeinktől:

„Köszönjük a mai felejthetetlen kirándulást! 2022. augusztusában 2 gyermekemmel és feleségemmel egy délutáni kiránduláson vettünk részt. Nagyon szép helyekre jutottunk el, sőt kérésünkre a program azon része hosszabb volt, ami gyerekeimet érdekelte (kagyló gyűjtés), és egy nagy szatyor kagylóval tértünk haza. Minden az ígéretek szerint történt. Mindenkinek ajánlani tudom, mivel ez nem egy tömeg kirándulás, mint egy nagy hajón.”

László, 2022. augusztus

„Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, szuper volt a hajózás!:) A legnagyobb és legjobb élményünk volt Viren.  A „kis” kapitányunk fiatal, rugalmas, udvarias, segítőkész! Csak ajánlani tudom ******! Szuper szezont Nektek, remélem még találkozunk !”

Ilona, 2022. július

Fotók a kirándulásról:

Kis létszámú program:

csak Ti és a kapitány lesztek a hajón

Várrom:

a közelben van egy jó kis strand, érdemes itt is megállni ha még nem ismeritek

A világítótorony

közelében, egy kis öbölben is megállunk, ahol gyönyörű tiszta a víz és kitűnő hely sznorkelezni is

A Vörös sziklás part

kevésbé nyüzsgő, csendesebb része

A lakatlan sziget

Itt szoktunk kagylót gyűjteni

Ezt is

a lakatlan szigeten találtuk

Hajózz velünk

Jelentkezz a lenti adatlapon vagy hívj minket: +36 20 230 9200 / + 36 20 962 9369

Egy különleges nap, amikor delfineket is láttunk:

Egy májusi délután a Robinson-öbölben, a világítótorony közelében

Itt is megállunk fürödni, sznorkelezni 

Érdeklődés Sziget kerülő hajókirándulásról

13 + 5 =