fbpx

Fedezd fel Dalmáciát!

 

 

 

Látnivalók útközben
dalmácia ízei horvátországi gasztronómia

Vir sziget és közeli látnivalók

 

Érdekes helyek

Meseszép tengerpartok, Dalmácia ízei, rejtekhelyek, melyekr?l nem olvashatsz útikönyvekben. Foglalj szállást a Villa Dobra Family és Holiday Apartmanházban és fedezd fel Dalmácia legszebb helyeit, kóstold meg finom ételeit-italait, hajózd körbe a szigetvilágot, ismerd meg Zadar és Nin történetét … 

Vir sziget remek hely a feltölt?désre és aktív nyaralásra is: 30 kilométer hosszú „körbefürödhet?” változatos tengerpart itt-ott homokos fövennyel, vadregényes öblökkel, sziklás részekkel, ahol kora nyáron és szeptemberben szinte senki sem zavar a nyugodt pihenésben. Családias hangulatú sziget, közelében sokféle érdekes látnivalóval és program lehet?séggel.

Vir szigetet híd kapcsolja össze a szárazfölddel, így könny? a megközelítése. Kiváló kiindulópont a közeli (és távolabbi) látnivalók felfedezésére: egynapos kirándulásokra a Plitvicei tavakhoz, a Krka vízeséshez, Paklenica sziklabirodalmába vagy éppen a Zrmanja folyóvölgybe. Városnézéshez a közeli Ninbe és Zadarba, akár Sibenikbe és Trogirba is.  

Különleges ötleted van?

 

Valósítsuk meg! Júniusban és szeptemberben számíthatsz ránk, ha különleges élménnyel lepnéd meg útitársaid!

 

5 + 3 =