fbpx

Programok

Fedezd fel Dalmáciát!

 

 

 

Online programajánlóLátnivalók útközben
dalmácia ízei horvátországi gasztronómia

Vir sziget és közeli látnivalók

 

Érdekes helyek

Meseszép tengerpartok, Dalmácia ízei, rejtekhelyek, melyekről nem olvashatsz útikönyvekben. Foglalj szállást a Villa Dobra Family és Holiday Apartmanházban és fedezd fel Dalmácia legszebb helyeit, kóstold meg finom ételeit-italait, hajózd körbe a szigetvilágot, ismerd meg Zadar és Nin történetét … 

Vir sziget remek hely a feltöltődésre és aktív nyaralásra is: 30 kilométer hosszú “körbefürödhető” változatos tengerpart itt-ott homokos fövennyel, vadregényes öblökkel, sziklás részekkel, ahol kora nyáron és szeptemberben szinte senki sem zavar a nyugodt pihenésben. Családias hangulatú sziget, közelében sokféle érdekes látnivalóval és program lehetőséggel.

Vir szigetet híd kapcsolja össze a szárazfölddel, így könnyű a megközelítése. Kiváló kiindulópont a közeli (és távolabbi) látnivalók felfedezésére: egynapos kirándulásokra a Plitvicei tavakhoz, a Krka vízeséshez, Paklenica sziklabirodalmába vagy éppen a Zrmanja folyóvölgybe. Városnézéshez a közeli Ninbe és Zadarba, akár Sibenikbe és Trogirba is.  

Különleges ötleted van?

 

Valósítsuk meg! Júniusban és szeptemberben számíthatsz ránk, ha különleges élménnyel lepnéd meg útitársaid!

Meríts inspirációt kora nyári programjainkból, és valósítsuk meg saját ötleted:

11 + 9 =