Programok

Fedezd fel Dalmáciát!

 

 

 

Online programajánlóLátnivalók útközben

Érdekes helyek

Meseszép tengerpartok, Dalmácia ízei, rejtekhelyek, melyekről nem olvashatsz útikönyvekben. Foglalj szállást a Villa Dobra Family és Holiday Apartmanházban és fedezd fel Dalmácia legszebb helyeit, kóstold meg finom ételeit-italait, hajózd körbe a szigetvilágot, ismerd meg Zadar és Nin történetét … A programokra helyben, a szálláshelyen jelentkezhetsz.

Vir sziget remek hely a feltöltődésre és aktív nyaralásra is: 30 kilométer hosszú “körbefürödhető” változatos tengerpart itt-ott homokos fövennyel, vadregényes öblökkel, sziklás részekkel ahol kora nyáron és szeptemberben szinte senki sem zavar a nyugodt pihenésben. Családias hangulatú sziget, közelében sokféle érdekes látnivalóval és program lehetőséggel.

Vir szigetet híd kapcsolja össze a szárazfölddel, így könnyű a megközelítése. Ezért kiváló kiindulópont a közeli (és távolabbi) látnivalók felfedezésére: egynapos kirándulásokra hívunk a Plitvicei tavakhoz, a Krka vízeséshez, Paklenica sziklabirodalmába vagy éppen a Zrmanja folyóvölgybe. Városnézéshez a közeli Ninbe és Zadarba, akár Sibenikbe és Trogirba is.  

Különleges ötleted van?

 

Valósítsuk meg! Júniusban és szeptemberben számíthatsz ránk, ha különleges élménnyel lepnéd meg útitársaid!

Lánykérés a Vörös sziklás parton, Első tengerparti nyaralás meglepetés programokkal, évforduló, szülinap a tengeren …

Meríts inspirációt kora nyári programjainkból, és valósítsuk meg saját ötleted:

10 + 9 =