fbpx

Gyorshajóval a Kornati szigetvilág rejtett tengerpartjaira

 

Mikor: június 1 . – szeptember 15. között

Egynapos kirándulás a Hosszú sziget magas sziklafalaihoz és a Kornati szigetvilág rejtett tengeröbleibe

A Telascica Természetvédelmi Terület nevezetes sziklafalaihoz, a Hosszú sziget sós vizű tavához juthattok el mindössze 70 perc alatt Zadar kikötőjéből. Első megálló a Telascica Természetvédelmi Terület, a kikötőből rövid sétával elérhető lesz a Mir tó, innen még negyedórányi sétával pedig már a sziklafalak tetejéről nézelődhettek a nyílt tenger felé.

Ezután a Kornati Nemzeti Park területére hajózunk be, ami különleges védettséget élvez, és egyike Horvátország 8 nemzeti parkjának. Egy pici halászfaluban friss tengeri halból készítenek mennyei ebédet – kevés ilyen hely van már a tengerparton, ahol valóban a tengerből fogott halat ehetsz.

Kikötünk még a Mana magánszigeten, illetve meglátogatunk egy ókori „romvárost”, ami valójában egy filmforgatási helyszín volt a 70es években. 18 óra körül érkezünk vissza Zadarba. Kikötés előtt közelebb hajózunk a Tengeri orgonához is.

Mivel az utazás teljes mértékben Önhöz igazodik, a felsorolt helyszíneket a kívánt sorrendben keresheti fel, vagy kívánsága szerint, az ár megváltoztatása nélkül, választhat más közeli úti célt.

Ha a meglátogatni kívánt helyek nincsenek közel a felsorolt helyszínekhez, ossza meg velünk az ötleteit és mi személyre szabott utazást szervezünk Önnek.

Indulási helyszín: Zadar

Időtartam: 9 -10 óra (9:00 – 18:00 óra között)

A hajótúra díja 850€ , maximum 6 fő részére. 

A hajótúra díja tartalmazza a kapitány díját, idegenvezetést, üzemanyagot, belépőt a nemzeti parkba, biztosítást. Nem tartalmazza az ételeket és az italokat.

Tartsatok velünk:

Kornati szigetvilág gyorshajóval

11 + 1 =