fbpx

Kisbuszos kirándulás Európa legszebb nemzeti
parkjába

Dátum: 2019. október 26-27 (Szombat-vasárnap)

Miért éppen októberben?

 

Az ?szi lombhullás idején ezer színben pompázó domboldalak még inkább emlékezetessé teszik azt a nem mindennapi látványt, amit Európa legszebb nemzeti parkjában fogad minket. A nyári csúcsid?szakban már túl sokan vannak, ezért érdemes ?sszel (és tavasszal is) felkeresni, amikor kevesebb a látogató. Ilyenkor nyugodtabban tudunk fotózni, nézel?dni, és a kés? ?szi klíma még ideális a természetjáráshoz.

Tervezett program:

Szombaton kora reggel indulunk Budapestr?l. Az M7-es autópályán utazunk, ezért igény szerint csatlakozhattok hozzánk Velencén, Székesfehérváron, Zamárdiban és Nagykanizsán is. Szombat délután érkezünk Slunj-ba, egy fest?i kis faluba a Korana folyó völgyében. A település vízimalmairól híres, ezért is nevezik Slunjt a Vízimalmok városának.
Estére érkezünk a Plitvicei tavakhoz.
Másnap reggeli után indulunk felfedezni a Plitvicei tavak varázslatos világát.  A túra útvonala mintegy 6 kilométer, útközben többször is megállunk pihenni. Utunk során hajóval átkelünk a legnagyobb tavon.
Vasárnap délután indulunk haza.

Utazás: 8+1 személyes kisbusszal (Ford Tourneo)

Szállás: Hotel Grabovac ***

Étkezés: a szálláshelyen reggelit biztosítanak. A nemzeti parkban meleg ebédet is tudtok venni.

A kirándulás díja: 29.900,- forint / f?, ha augusztus 31 -ig jelentkezel, utána 39.900,- forint / f?. Tartalmazza: kisbuszos transzfer, 1 éjszaka szállás reggelivel a nemzeti park területén, magyar nyelv? kíséret. Jelentkezési határid?: 2019. október 15.

Jelentkezés és további részletek:

[caldera_form id=”CF5ce2c6cbe41f0″]