fbpx

Köszöntünk a Villa Dobra Apartmanokban

Hasznos információ

 

Recepció nyitva tartása

A Villa Dobra Holiday ház udvarán minden nap reggel 9-11 között, illetve délután 18-20 óra között állunk rendelkezésetekre. A Villa Dobra Family ház recepciója pedig reggeltől estig üzemel, ha nem találsz minket az udvaron és gyors segítségre van szükséged, kérjük látogass el a másik házba ahol munkatársunk készséggel áll rendelkezésetekre.

 

Parkolás

Az apartmanház közelében található füves területen minden autónak jut hely, a ház udvarán pedig korlátozott férőhely áll rendelkezésre

 

Bevásárlás

Kisbolt 150 méterre található, a Stari put nevű utcán (fent a STOP táblánál balra). KONZUM üzlet a körforgalomnál (a STOP táblánál jobbra, majd tovább 300 métert egyenesen, és balra a sarki fagyizónál. Hal- és zöldség piac a posta környékén található a szigeten, vagy pedig Zadarban, ahol minden nap bőséges a kínálat tengeri halból, friss zöldségből, helyi termékekből (kora reggel érdemes menni).

 

Reggeli / félpanzió rendelés

Kérjük érkezés napján jelezd. Minimum 3 napra, 3 adag reggeli/félpanzió rendelése szükséges

 

Közeli, gyermekbarát tengerpartok

Az utca végi part aprókavicsos, köves. Homokos tengerpart az utca végén balra, 20 perc sétával érhető el (homokos öböl, kavicsos parttal). Nagyobb, kifejezetten kisgyerekeknek ajánlott tengerpartot Nin-ben ajánlunk. A város  Zadar felé vezető útról érhető el (a lámpás kereszteződésnél Nin centar felé balra, majd ~ 300 métert egyenesen, majd a Camping, Ninska Laguna táblánál balra)

 

Esti grillparty

Esti grillparty: vendégeink és szomszédaink nyugalma érdekében kérjük, hogy az udvaron 23 óra után ne csapjatok nagy zajt

 

Kerti grill használata

Az udvari grillt mindenki igénybe veheti. Kérésre adunk bográcsot, nyársakat, kiegészítőket. Kérjük használat után szíveskedjetek megtisztítani a grillt, hogy a többiek is tisztán használhassák (tisztítószert, dörzsit, zsíroldót tudunk adni).

 

Szabadidős programok

Apartmanházunknál foglalható programokról, hajókirándulásokról weboldalunkon tájékozódhattok:

 

Szelektív hulladék gyűjtés

kérjük a PET palackokat az udvaron elhelyezett gyüjtőhelyekbe dobjátok

 

Kaució visszatartása

A kauciót az alábbi esetekben nem tudjuk maradéktalanul visszaadni nyaralás végén:

  • jelentősebb mértékű gondatlan károkozás
  • ágyneműhuzat használatának mellőzése (kérjük szóljatok ha nem hoztatok, adunk)
  • kerti grill piszkos marad (természetesen nem várjuk el, hogy az esti kerti party után másnap reggel 9-kor rendet tegyetek, de kérjük legkésőbb délig pakoljatok rendet, hogy más vendégek is tisztán használhassák a grillt és az eszközöket)

 

 

Ha bármilyen további kérdésed merült fel, nyugodtan fordulj hozzánk a recepción

Hasznos dolgok: